mindfulnesstrainer
Conchita van Iersel

conchita van ierselLeven en werken met aandacht, bezieling en compassie zijn kenmerkend voor mij. Door de ervaringen van jaren heen blijft de kracht van aandacht en mindfulness mij raken. De zachtmoedigheid en mildheid van Mindfulness hebben mij tijdens stressvolle en soms moeilijke periodes kalmte gegeven. Steeds meer durf ik te vertrouwen op de beweeglijke stroom van het leven dat er NU IS en die te accepteren.

Ik heb geleerd te observeren hoe mechanismen werken. Nu (h)erken ik ze, transformeer ze, ervaar ruimte en vrijheid in keuzes. Uit ervaring weet ik: Mindfulness werkt! Ik beoefen Leven in Aandacht volgens de zenboeddhistische traditie van Thich Nhat Hanh. 20 jaar geleden kwam ik hiermee in aanraking. Mijn mindfulness beoefening heeft zich verbreed en verdiept mede door de opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Instituut voor Mindfulness. Sinds 2010 geef ik vanuit mijn praktijk voor aandachtstraining en bewustwording met veel vreugde groeps- en individuele mindfulnesstrainingen. Op de werkplek geef ik als trainer sinds 2012 de achtweekse training aan medewerkers in de Jeugdzorg.

Het hart is mijn kompas. In 2013 heb ik de compassiemodules MBCL bij Frits Koster en Erik van den Brink afgerond. Ik voel me dankbaar dat ik inmiddels ook ervaring heb mogen opdoen in het geven van compassietrainingen.
Mijn missie is om het vermogen van aandacht, zelfcompassie en zelfzorg dat reeds in ieder aanwezig is door de aandacht-en compassietrainingen te helpen vergroten.
 

Aanmelding training conchita van iersel


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.