Mindfulnesstrainer
Gerrie Vrolijk


gerrie vrolijk Als maatschappelijk werker heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen, individueel en in groepen, met allerlei klachten en problemen.Als bedrijfsmaatschappelijk werker was het begeleiden en coachen van mensen met stressklachten dagelijkse praktijk. 

Nu heb ik mijn eigen praktijk en geef ik mindfulness trainingen. Hoe is dat zo gekomen?

Al lang verdiep ik mij in het boeddhisme en mediteer ik om met de stress van mijn werk en de verdrietige zaken uit mijn eigen leven om te kunnen gaan. Ik raak geïnspireerd door de wijsheid, maar ben vooral blij met de praktische handvatten voor het dagelijks leven.

Op 57-jarige leeftijd stop ik met mijn werk als maatschappelijk werker en ga mij scholen als mindfulness trainer. Bij mindfulness komt alles samen: De ervaring opgedaan in het maatschappelijk werk, het kleurrijke contact met vele boeiende mensen, mijn eigen leven met hoogte- en dieptepunten en de oude filosofie waaruit een effectieve methode is ontstaan.

Mindfulness gaat niet over jezelf verbeteren of veranderen, het gaat over ontdekken wat je denkt en voelt op een vriendelijke manier. Wanneer je bewustzijn groeit, krijgt je meer vat op jezelf, op je leven. Je kunt andere keuzes maken zodat je leven, jouw leven wordt. Zo is het mij vergaan!

Nu, op 60-jarige leeftijd, werk ik met kleine groepen, maximaal 5 deelnemers, in een eigen praktijk.  Naast de reguliere MBCT- en MBSR-training, heb ik mij gespecialiseerd in trainingen voor vrouwen in de overgang.
Ik mediteer dagelijks: het is fijn en het helpt mijn rust te bewaren.

AANMELDING TRAINING GERRIE VROLIJK


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.