Mindfulnesstrainer
Hester Noort

hester noortIk geef mindfulness trainingen volgens het wetenschappelijk onderbouwde MBSR-programma aan mensen die hun bewustzijn en veerkracht willen vergroten en beter in hun vel willen zitten.

Mijn eigen levenservaring en ervaringen met mindfulness vormen een belangrijk onderdeel van mijn trainingen. Om de theorie te verhelderen geef ik concrete voorbeelden uit mijn eigen praktijk.

Ik heb ruime ervaring in het geven van mindfulness trainingen aan groepen en individuen met diverse achtergronden. Ik werk ruim 15 jaar in de gezondheidszorg, waarvan 5 jaar als mindfulness trainer in een ziekenhuis. Nadat ik een basis heb gelegd tijdens de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, volgde ik de post-hbo studie Mindfulness aan de Hogeschool van Utrecht en zocht ik verdieping in aanvullende opleidingen zoals Acceptance and Commitment Training (ACT) en Breathworks Trainer Mindfulness gericht op mindfulness bij pijnklachten.

Op dit moment werk ik onder meer voor een trainingsbureau in Utrecht. Bij dit trainingsbureau ontwikkel en verzorg ik samen met collega’s de MBSR-trainingen, diverse introductieworkshops en maatwerk-, en vervolgtrainingen mindfulness.

Omdat ik door de beroepsvereniging VMBN erkend ben in de hoogste categorie, worden de kosten van mijn trainingen bij burn-out klachten door een aantal zorgverzekeraars grotendeels vergoed in een aanvullend pakket.

De trainingen worden gegeven in De Meern. De trainingslocatie is goed bereikbaar met de bus en de fiets (vanaf Utrecht CS ongeveer 15 minuten) en ligt vlak bij de afslagen A12/A2. Je kunt er gratis parkeren.

Aanmelding training HESTER NOORT


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.