Mindfulnesstrainer
isabella schmidt

 
isabella schmidtMindfulness is voor mij een manier van leven geworden. Het is een combinatie van westerse psychologie en oosterse wijsheid, van bewustzijnsontwikkeling en aandacht voor je lichaam, van werken met je verstand en met je hart. Voor mij zit de kracht van mindfulness in die combinaties. Het heeft mij geholpen om bewuster, krachtiger en positiever in het leven te staan. Dat betekent niet dat mijn leven nu altijd vloeiend en probleemloos verloopt. Nog steeds zijn er ups en downs, dat hoort erbij. Het verschil is echter dat ik nu eerder op de rem ga staan en niet meer automatisch doorga. Hierdoor heb ik niet meer het gevoel dat ik geleefd word en ben ik me veel meer bewust van wat ik ‘hier en nu’ aan het doen ben.

Door veel te oefenen word ik daar steeds vaardiger in. En dat is waar het om gaat!
Dat is ook wat ik mijn deelnemers tijdens de trainingen meegeef, want in de trainingen staan de oefeningen en de ervaringen van de deelnemers centraal.

Ik geef met veel plezier de achtweekse training, zowel in groepsverband als individueel, zowel op open inschrijving als ‘incompany’. De groepstraining geef ik in Naarden, op een mooie, ruime en sfeervolle locatie.

Iedere keer ben ik weer geraakt door de kracht van een achtweekse mindfulnesstraining, waar ieder op zijn of haar eigen manier, helder en concreet, invulling aan geeft.
Mindfulness is er voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken en daarin wil investeren.
 

Aanmelding training ISABELLA SCHMIDT


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.