Mindfulnesstrainer
Patries Dekkers


PatriesDekkersMindfulness heeft me geleerd om te gaan met de onvermijdelijke stress en uitdagingen van het leven, zonder mezelf erin te verliezen. Aanwezig zijn in het huidige moment ervaar ik als een krachtig middel om vanuit rust en helderheid te handelen en bewuste(re) keuzes te maken. Mindfulness heeft mijn leven enorm verrijkt en dat wens ik ieder mens toe.

Sinds 2007 geef ik de aandachttraining (MBSR/MBCT) aan mensen met stressgerelateerde klachten, zoals burnout, angst- en paniekklachten, hyperventilatie,maar ook mensen met pijnklachten. Ik geef de training zowel aan particulieren, als binnen onderwijsorganisaties. In mijn werk als coach integreer ik mindfulness in de individuele sessies met cliënten. Tevens werk ik als coach Chronische Stress Reversal.

Ruim 7 jaar beoefen ik vipassanameditatie. Daarnaast beoefen ik al zo’n 20 jaar hatha yoga. Ik heb trainingen en workshops gevolgd in aandachttraining, yoga en vipassanameditatie bij o.a. Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Johan Tinge, Edel Maex, Christina Feldman, Mark Williams en John Teasdale. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Instituut voor Mindfulness. Regelmatig neem ik deel aan stilteretraites.

Naast mindfulnesstrainer ben ik werkzaam als onderwijsadviseur, trainer en coach. Oorspronkelijk opgeleid als logopedist en spraak & taalpatholoog.

Aanmelding training patries dekkers


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.