Aanmelding voor een mindfulnesstraining via het platform aandachttraining.info verloopt via een aantal vaste stappen en regels. Hier vind je alle informatie.

Verwerking van je aanmelding
Je meldt je aan door het aanmeldingsformulier bij de training van je keuze aan te klikken, in te vullen en te verzenden. Je ontvangt dan direct een bevestiging van aanmelding op je e-mailadres, inclusief naam, mailadres en telefoonnummer van de trainer.
De trainer ontvangt jouw gegevens ook direct en is vanaf dat moment verantwoordelijk voor het verdere contact, de zakelijke afwikkeling van je aanmelding en het aanbieden van de training. Hiermee is de bemiddelende functie van het platform aandachttraining.info voltooid.

Van aanmelding tot deelname
Na aanmelding neemt de trainer contact met je op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Dit gesprek is ook bedoeld om de wederzijdse verwachtingen te toetsen en af te stemmen. Zowel trainer als kandidaat kunnen na dit gesprek besluiten om de aanmelding niet tot deelname te laten overgaan. Als de trainer negatief besluit over toelating van de kandidaat dan laat hij dat tijdens of kort na het kennismakingsgesprek weten, tenzij anders afgesproken.
De kandidaat betaalt hierna het cursusgeld. Na ontvangst daarvan heeft hij/zij definitief een plaats in de training.

Annulering
Na het definitief worden van de aanmelding geldt de volgende annuleringsregeling. Tot vier weken voor aanvangsdatum wordt € 35,- in rekening gebracht. Bij annulering van vier weken tot een week voor aanvangsdatum is dat 50% van het cursusgeld. Binnen een week voor aanvangsdatum is geen restitutie mogelijk.

Kosten en materiaal
Het cursusgeld staat vermeld bij iedere training op de pagina's "Startdata" (zie hoofdmenu). Cursusmateriaal en eventuele BTW is inbegrepen, lunch op de trainingsdag niet. Voor deelnemers met beperkte draagkracht is reductie bespreekbaar met de trainer. Indien de kosten van de training door de werkgever worden vergoed, kan een afwijkend zakelijk tarief gelden.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Via deze link kom je op een overzichtspagina met informatie over de vergoeding van een mindfulnesstraining bij de verschillende zorgverzekeraars.
Deze overzichtspagina wordt ieder jaar bijgewerkt, zodat de vergoedingen en premies actueel blijven.

Vertrouwelijkheid
De naar het platform door de kandidaat ingestuurde persoonlijke gegevens worden alleen doorgestuurd naar de trainer van zijn keuze en verder bij aandachttraining.info alleen gebruikt voor administratieve doeleinden en niet met derden gedeeld.

Disclaimer
De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor, en manier van meedoen van oefeningen tijdens de training, en mogelijke consequenties hiervan voor zijn gezondheid. Dientengevolge kan hij/zij het platform aandachttraining.info en/of de trainer niet aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg van hiervan. Ook voor het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens de training kan de trainer geen verantwoordelijkheid nemen.

Verdere informatie
Voor verdere informatie over aanmelding en deelname zie Veelgestelde vragen bij aanmelding mindfulnesstraining, of neem contact op met aandachttraining.info via het Contactformulier