Mindfulnesstrainer
Mabeth Ciurans

‘Wat als we met onszelf zouden omgaan als met een goede vriend(in) die het moeilijk heeft? Dat is precies wat mindfulness en zelfcompassie je leert’ - Christopher Germer

Mabeth CiuransHet inspireert mij mensen in beweging te brengen en samen ‘op onderzoek te gaan’ hoe zij actief kunnen bijdragen aan hun eigen welzijn en (weer) bewust te zijn van wat er in en om hen heen gebeurt.

Mijn eigen training in verschillende vormen van meditatie startte in 1999.
Mindfulness speelde al lange tijd een belangrijke rol en tijdens het doorlopen van de mindfulnesstraining, vond ik uiteindelijk de toepasbaarheid van meditatie in het dagelijks leven. Eerdere methoden vielen hiermee op hun plek. Mindfulness heeft me geleerd milder te zijn voor mijzelf én anderen en om te gaan met de onvermijdelijke uitdagingen en stress van het leven. Hierdoor lukt het me meer vanuit rust te handelen en bewuste(re) keuzes te maken. De beoefening van Mindfulness heeft mijn leven enorm verrijkt en dat gun ik ieder mens.

Ik werk met trainingsgroepen van 4 tot 12 deelnemers. Een kennismakingsgesprek gaat vooraf aan de training. Mijn werkwijze is betrokken, praktisch, rustig en toch ook enthousiast waarbij een accepterende houding en het scheppen van een veilige sfeer belangrijk is voor me. Naast de mindfulnesstraining geef ik  trainingen in (zelf)compassie, workshops en vervolgbijeenkomsten. In organisaties geef ik tevens de training 'Mindful Werken'.

Zeer regelmatig neem ik deel aan stilteretraites en volg ik trainingen in (mindfulness) meditatie, (zelf)compassie en Taoïstische tai chi interne kunsten voor gezondheid.

Naast mindfulnesstrainer ben ik werkzaam als trainer teambuilding waar ik muziek-instrumenten en mindfulness gebruik als middel voor verbinding en communicatie. Daarnaast ben ik ruim 18 jaar geaccrediteerd tai chi instructeur op vrijwillige basis bij een internationale non-profit organisatie.

Aanmelding training mabeth ciurans


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.