Mindfulnesstrainer
Annalies Otten
 
 annalies-ottenLeven in en vanuit wat nu is. Het proces van accepteren van vermogen en onvermogen, verzet en verlangen. In lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel opzicht. Het verleden kunnen plaatsen en het perspectief kunnen hervinden op je toekomst. Steeds weer opnieuw. In dit kader wens ik te leven en u als trainer vertrouwd te maken met de diepte en lichtheid die verborgen ligt in het trainen van de aandacht.

Ik ben als BIG-geregistreerd sociaal psychiatrisch verpleegkundige, psychosociaal therapeut en trainer Mindfulness werkzaam in mijn praktijk MHOOJ, hetgeen staat voor Met Het Oog Op Jou. Ik heb de trainersopleiding MBSR en MBCT bij het Instituut voor Mindfulness gevolgd. Daarnaast ben ik Trainer Advanced in de specifieke Mindfulnesstraining ten behoeve van de mens met beperkingen en/of pijn, de Mindfulness Based Pain Management Training, ook wel Breathworks genaamd (www.breathworks.nl) . Mijn werkervaring ligt in het brede veld van de reguliere en complementaire Geestelijke GezondheidsZorg en mijn affiniteit ligt in de individuele afstemming op u als groepslid dan wel als individuele deelnemer aan een training.

Na jarenlange ervaring met diverse vormen van therapie kom ik toenemend terecht in een manier van werken die gebaseerd is op de inzichten vanuit de Mindfulness en Compassie.

Toenemend krijgt het ontwaken van de zintuigen een expliciete plaats in de training en in de bijeenkomsten Aandacht in Onderhoud middels samenwerking met Natuurmonumenten (Vaartocht Natuur Anders) en middels een aanbod Creatief Beeldend. Zie hiervoor www.mhooj.nl

Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen. Mijn levensvisie kent zijn wortels in het christelijke gedachtengoed. Mijn passie ligt op het gebied van spiritualiteit, muziek\dans, en creativiteit. Mijn levenservaring op grond van genoemde aspecten worden vanzelfsprekend gei╠łntegreerd in mijn manier van werken als therapeut en trainer.
 

Aanmelding training annalies otten


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.