Mindfulnesstrainer
Ans Hoogland

ans-hooglandVanuit mijn praktijk InnerPulse~ in Zutphen bied ik lichaamsgerichte psychotherapie, coaching en training op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, vitaliteit en zingeving.

In mijn werk word ik ondersteund door mijn levenservaring en werkervaring (o.a. als manager, trainer, coach en therapeut) en professionele opleidingen: o.a. post-HBO opleiding Psychosociale Hulpverlening 'Coaching & Counseling' (Europees Instituut/ (De Baak), lichaamsgeoriënteerde psychotherapie (Bodymind opleidingen), Dru Yoga Docent (Dru Netherlands) en Mindfulness Trainer (SeeTrue, Maastricht).
Mijn meditatiebeoefening en ervaring is zo’n 20 jaar geleden gestart met zenmeditatie, en heeft zich verdiept door o.a. de Dru Yoga Docentenopleiding, Dru Yoga beoefening, verschillende vormen van meditatie en retraite.

Mindfulness heeft zich gedurende ingrijpende gebeurtenissen afgelopen jaren in mijn leven ingebed, en daarmee ook in mijn grondhouding in mijn werk met cliënten en groepen. Het geeft me mildheid en rust om te zijn met wat er is, en ruimte om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ik ervaar het als een boeiende ontdekkingsreis, die me steeds meer in contact brengt met mezelf en wat voor mij wezenlijk is.

Aanmelding training Ans hoogland


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.