Mindfulnesstrainer
Carla Prick


Wanneer begin je te luisteren naar het concert van je eigen stilte?

Carla PrickMindfulness speelt een belangrijke rol in mijn leven sinds ik zelf de training gevolgd heb als bijscholing voor mijn beroep als psychotherapeut. Dat is nu bijna 10 jaar geleden. Ik wilde leren hoe op een andere, aanvullende, manier om te gaan met het lijden van mensen. Het was voor mij heel bijzonder om mee te maken dat er ′gewoon bij zijn′ ook kan. Mijn hele opleiding was gericht op verbeteren en veranderen: streven dus.

Dat dit niet altijd lukt en kan leiden tot frustratie en verbittering begrijp ik sindsdien beter.
Als psychotherapeut heb ik veel gewerkt vanuit het hoofd. Mindfulness betrekt ook het lichaam erbij. Het lichaam is een rijke bron van informatie over onszelf en hoe het met ons gaat.
In mijn eigen leven is Mindfulness niet meer weg te denken. Door mindfulness te beoefenen behoud ik mijn veerkracht en lukt het me beter om gezonde keuzes te maken. Ik ben daar erg blij mee.
MBCT bied ik aan voor mensen met recidiverende depressies, MBSR voor mensen die om andere redenen Mindfulness willen volgen.

Ik werk met groepen van 4 tot 12 deelnemers. Mijn werkwijze is open, rustig, betrokken. Voorafgaand aan de training is er altijd een kennismakingsgesprek.

Aanmelding training carla prick


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.