Mindfulnesstrainer
charlotte gmelig meijling

charlotte gmelig meijlingVanaf 2009 spelen meditatie en mindfulness een belangrijke rol in mijn leven. Ik had in deze periode te maken met een scheiding, een mislukt IVF traject en het verlies van huis en vrienden. Ik voelde immens verdriet, eenzaamheid en stress.
Toen ik in die periode begon met mediteren, kwam ik er achter hoeveel ik in mijn leven eigenlijk miste doordat ik me mee liet voeren in nutteloze hersenspinsels en gekmakend gepieker.

Het echt aanwezig leren zijn in het moment, of die nou prettig of onprettig is, zorgt voor meer rust in mijn leven, een grotere veerkracht en schenkt me eenvoudig geluk.

Natuurlijk loop ik nu niet constant zingend en dansend rond en zijn er ook heus nog momenten waarin ik het even niet zie zitten of flink chagrijnig ben, maar ik word hier niet door mee gesleurd. De emoties beheersen en sturen mij niet. Ik kan ze zien voor wat ze zijn en ze vervolgens loslaten.

Ik ben, behalve mindfulness trainer, psychosociaal therapeut en begeleid jongeren en volwassenen in mijn praktijk in Den Haag. Daarnaast ben ik coach en trainer in het bedrijfsleven waarbij ik persoonlijke ontwikkelingstrajecten verzorg in samenwerking met bedrijven als De Baak, Grolsch en KPN.

In mijn trainingen heb ik altijd ruimte voor mensen die wellicht net wat minder te besteden hebben. Mocht je mijn training willen volgen maar het financieel niet redden, neem dan alsnog contact met me op. We kijken dan of we er samen uitkomen.

Aanmelding training charlotte gmelig meijling


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.