Mindfulnesstrainer
francien post

Francien PostMindfulness speelt een belangrijke rol in mijn leven. Het helpt me beter om te gaan met de alledaagse uitdagingen en stress. Door groter bewustzijn van mijn gedachten, automatische patronen en mijn neiging om 'stug door te werken', maak ik betere keuzes en kan ik beter voor mezelf zorgen. Hier heb ik dagelijks profijt van, zowel in mijn privéleven als in mijn werk.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van mindfulness. Door bewuster je leven te (be)leven, met meer mildheid voor jezelf en anderen, doe je waardevolle inzichten op. Het helpt je om meer op het moment zelf te bepalen wat een bepaalde situatie nodig heeft. Dat geeft meer rust en ruimte en vergroot je zelfvertrouwen.

Wat me aanspreekt aan de mindfulnesstraining is dat het een praktische training is. Met de bewustwordings- en aandachtsoefeningen kan je zowel je mentale kracht als een meer flexibele en milde levenshouding ontwikkelen. Het vraagt wel wat oefening en doorzettingsvermogen, maar daarmee kan de kwaliteit van je leven echt toenemen.

Naast de 8-weekse mindfulnesstraining voor particulieren bied ik met mijn trainingsbureau Mindful Life ook mindfulnesstrainingen binnen organisaties aan (‘Mindfulness op het Werk’) en in het Voortgezet Onderwijs (‘Omgaan met Examenstress’). Ruim 12 jaar ben ik werkzaam geweest als docent en studentbegeleider (mentor, stages en scripties) op de Hogeschool van Amsterdam (Sportmarketing en International Business School). Mindfulness heeft mij in die tijd enorm geholpen om bewust en constructief om te gaan met de hectische onderwijsdynamiek.

Aanmelding training FRANCIEN POST


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.