Mindfulnesstrainer
ingrid coenen

Mindfulness is voor mij een praktische en krachtige manier om mezelf gezond te houden.

Goede zorg voor ons lichaam alleen is vaak niet genoeg. Veel mensen ervaren continu stress en om daar goed mee om te gaan, hebben we ook een mind-training nodig. Iedereen heeft een mind, maar we hebben onvoldoende geleerd om daar op een goede manier gebruik van te maken.

Mindfulness gaat vooral over het trainen van je mind. In plaats van reactief te zijn – dat is leven zonder vrijheid – leer je je vrijheid weer terug te krijgen. Je kunt bewust kiezen hoe je met dingen om kan gaan.

Dankzij het beoefenen van mindfulness krijg je meer focus en helderheid. En je ontwikkelt een houding van vriendelijkheid en compassie. Zo wordt het mogelijk alle ervaringen – kleine en grote ‘life events’ - te onderzoeken en toe te laten. Dit maakt je niet alleen weerbaar in stressvolle situaties, maar draagt ook bij aan emotionele stabiliteit, inzicht en het ervaren van geluk.

Al ruim 20 jaar beoefen ik yoga en meditatie en volgde opleidingen en retraites bij docenten in binnen- en buitenland. Of ik nu met volwassenen werk of jongeren in het middelbaar onderwijs, het stemt mij altijd blij en hoopvol te zien hoe een verandering in bewustzijn leidt tot meer vrijheid, energie en vreugde. En: het werkt voor iedereen!

Aanmelding training ingrid coenen


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.