Mindfulnesstrainer
Ingrid stroobach

ingridstroobachMindfulness heeft mij enorm geholpen om vanuit opmerkzaamheid mijn eigen patronen te leren kennen. Om mild en vriendelijk te blijven en geduld te hebben. Het heeft mij handvatten geboden om zélf aan de slag te gaan met moeilijkheden die ik tegenkom in mijn leven. De eerste keer dat ik met mindfulness in aanraking kwam, was in de periode dat ik uit een burnout en depressie opkrabbelde, inmiddels meer dan twaalf jaar geleden.

Naast dagelijkse mindfulnessbeoefening, mediteer ik en doe ik aan yoga. Zowel yoga, als meditatie, vormen zo een belangrijk anker in mijn leven. En in het kader van goed voor mezelf zorgen, ga ik regelmatig op retraite. Dat houdt me alert en voedt me en geeft me energie om mindfulnesstraining te geven. Ik ben zó enthousiast over mindfulness dat ik het iedereen gun om een training te volgen. Het helpt je om bewust keuzes te maken in plaats van te functioneren vanuit de automatische piloot, je leert je je eigen stressreacties kennen en om daar vervolgens mindful mee om te gaan.

Naast gecertificeerd mindfulnesstrainer, werk ik als verpleegkundige in een hospice en ben ik coach/counselor, gespecialiseerd in stress- en burnoutklachten en verlies en rouw. Ik geef mindfulnesstrainingen, zowel in het hospice, als vanuit mijn eigen praktijk Deining.

Aanmelding training ingrid stroobach


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.