Mindfulnesstrainer
jan obbeek

jan obbeekIk geef mindfulness trainingen aan mensen die meer rust en kalmte willen ervaren en last hebben van stress. De deelnemer leert op een vriendelijke milde manier met stress gerelateerde klachten om te gaan en zijn of haar grenzen beter te bewaken, te luisteren naar de signalen van het lichaam en betere keuzes te maken en vanuit eigen kracht. Ik laat ze zien hoe je met compassie naar je eigen beperkingen en ongemakken kunt kijken.

Door oprecht interesse te tonen, aandachtig te luisteren en geen oordeel uit te spreken, creƫer ik een veilige sfeer waardoor er binnen de groep ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling.
Van deelnemers aan mijn trainingen hoor ik vaak dat vooral mijn humor en mijn nuchterheid bijdragen aan een prettige sfeer. Geen gezweef maar zakelijk en duidelijk. Een belangrijk onderdeel in mijn trainingen is de verbinding met de praktijk. Centraal staat het toepassen in jouw eigen dagelijkse praktijk van hetgeen je leert tijdens de training. Vanzelfsprekend deel ik ook mijn eigen ervaringen met mindfulness.

Ik heb 25 jaar ervaring als docent in het middelbaar onderwijs en ben mede-eigenaar van een huiswerkbegeleidingsinstituut te Haarlem alwaar ik ook tevens mindfulness trainingen organiseer voor kinderen tussen de 13 en 18 jaar. De laatste jaren heb ik me volledig toegelegd op het geven van mindfulness trainingen volgens het bekende, wetenschappelijk onderbouwde MBSR-programma.

Ik blijf ik mij verbazen over de kracht die mindfulness heeft om levens te veranderen, op een eenvoudige praktische manier, zonder zweverigheid.

Aanmelding training JAN OBBEEK


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.