Mindfulnesstrainer
leontine lenferink

 
leontine lenferinkMindfulness betekent voor mij dat ik in het leven van alledag, met alle ups en downs, veerkrachtiger in kan spelen op onverwachte situaties en bewuster kies voor wat mijn hart ècht raakt. Hierdoor voel ik me krachtiger, gelukkiger en meer in balans. Een zin die mij in dit kader erg aanspreekt is:

Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als onderwijskundige. Na mijn doctoraal examen werkte in het bedrijfsleven en was ik met veel enthousiasme werkzaam in het onderwijs, als docent, coach en mentor. De combinatie van hard werken en een druk gezin was echter ook behoorlijk stressvol. Ik wilde het allemaal graag erg goed doen.

In 2011 kreeg ik Diabetes, type 1. Diabetes vraagt, van moment tot moment, om goede zelfzorg. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je ‘mind’. Een hele opgave! Mindfulness geeft veerkracht en mildheid voor de moeilijke momenten van alledag. Dit werkt op een heel mooie manier ook door in contacten met anderen. Deze ervaring heeft mij een aantal jaren geleden doen besluiten om me helemaal toe te leggen op het uitdragen van mindfulness.

In mijn praktijk geef ik mindfulnesstrainingen en -coaching aan volwassenen en jongeren. Deelnemers komen uit heel uiteenlopende hoeken: mensen met zorgtaken in de privésfeer (mantelzorgers, opvoeders), onderwijsgevenden, mensen met een overvol hoofd, mensen met diabetes, zorgprofessionals en mensen die hun leefstijl willen veranderen.

Waar je ook vandaan komt en welk pad je ook bewandelt, je bent in ieder geval van harte welkom!
 

Aanmelding training leontine lenferink


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.