Mindfulnesstrainer
lisette wevers


lisette wevers Met veel plezier geef ik mindfulness trainingen aan mensen die last hebben van stress of veel piekeren. Door te leren aandacht te geven aan het moment, kun je meer rust en kalmte ervaren. En door zelfbewuster te worden en stress te verminderen kun je betere keuzes maken en meer genieten. 

Tijdens de training leer je de aandacht op het nu te richten en op te merken wat er is, zonder erover te oordelen. Zo ga je denk- en gedragspatronen herkennen en kun je een negatieve spiraal van stress en piekeren voorkomen. Ik leer je met compassie naar je eigen valkuilen en ongemakken kijken. 

Van deelnemers aan mijn trainingen hoor ik vaak dat mijn betrokkenheid, medemenselijkheid en nuchterheid bijdragen aan een prettige sfeer. Door mijn oprechte interesse en respect voor iedereen zorg ik voor herkenning en creeer ik een veilige sfeer, waardoor er in de groep ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling. 

Een belangrijk onderdeel in mijn trainingen is de verbinding met jouw leven. Het toepassen van hetgeen je leert tijdens de training in jouw eigen dagelijkse privĂ©-leven en werk staat centraal. Uiteraard deel ik ook mijn eigen ervaringen met mindfulness. 

Van huis uit ben ik communicatiewetenschapper. Na een loopbaan in het bedrijfsleven, als communicatiemanager en als uitgever, ben ik coach en mindfulness trainer geworden. Als mede-eigenaar van het Trainingsbureau voor Mindfulness in Leidsche Rijn en Utrecht Centrum, geef ik doorlopend de 8-weekse training mindfulness (MBSR) aan particulieren en in organisaties.
Ik heb de post-hbo opleiding tot mindfulness trainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness. Daarnaast coach ik mensen die last hebben van klachten als onzekerheid, stress en communicatieproblemen.
 
Omdat ik door de beroepsvereniging VMBN erkend ben in de hoogste categorie, worden de kosten van mijn trainingen bij burn-out klachten door een aantal zorgverzekeraars grotendeels vergoed in een aanvullend pakket. 

AANMELDING TRAINING lisette wevers


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.