Mindfulnesstrainer
Marleen Abrahamse

 
Marleen2Als trainer en coach is mijn drijfveer om anderen te helpen om zichzelf terug te brengen naar hun eigen evenwicht. Zodat mensen een balans vinden tussen in- en ontspanning, hun eigen wensen en verwachtingen van anderen, meebewegen en loslaten. In het trainen en coachen maak ik steeds verbinding tussen verdieping, het verkrijgen van inzicht, en de vertaling vervolgens naar praktische toepasbaarheid.

Met Mindfulness heb ik geleerd een rustpunt te vinden in mijzelf. Het biedt me handvatten om op een vriendelijke manier steeds weer terug te keren naar het huidige moment, om me minder te laten meeslepen door allerlei gedachten en gebeurtenissen en bewust keuzes te maken: wat kan ik het beste doen en of juist laten. Dit heeft mij krachtig en mijn leven rijker gemaakt. Met plezier en voldoening geef ik dit door.

Deelnemers aan de trainingen geven aan dat ze door de Mindfulnesstraining  zichzelf beter leren kennen, steeds meer opmerken wat écht belangrijk voor ze is en waar hun grenzen liggen. Bovendien geven de meeste deelnemers aan vriendelijker voor zichzelf te worden.

De combinatie van diepgang met praktische oefeningen in de training past bij mijn werkwijze en ervaar ik als een krachtige manier om Mindfulness te integreren in je dagelijks leven. Ik zie de Mindfulnesstraining dan ook als een investering die een verschil kan maken voor de rest van je leven.

Mijn opleiding tot Mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Na jarenlange ervaring bij bedrijfsleven en overheid werk ik nu vanuit mijn eigen bedrijf In de Kern. Als bedrijfstrainer en coach begeleid ik teams en individuen bij veranderingsprocessen, het omgaan met stress en het vinden van een balans tussen werk en privé. Mijn werk als yogadocente ervaar ik als een verrijking voor mijn trainerschap.
 

Aanmelding training marleen abrahamse


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.