Mindfulnesstrainer
Mirjam Lugthart

 
Mirjam LugthartDoor de economische omstandigheden vielen een paar jaar geleden veel van mijn werkzaamheden weg. Dat gaf me de kans om opnieuw naar mijn werk te kijken. Naar wat ik graag doe, waar ik blij van word en naar wat de kern van mijn werk is: wat is de kern in de communicatietraining die ik geef, de pensioen-in-zicht training, of de mensen die ik coach in hun werk of privé leven. Het woord 'mindful' paste daar het beste bij. Met aandacht aanwezig zijn in het moment. Bij jezelf, bij de ander en bij de omgeving.

Dat is ook wat mindfulness mijzelf geeft. De afgelopen maanden verzorgde ik de logistieke organisatie van een conferentie. Het liep fantastisch. Ik had een groep om me heen die me goed hielp en ik  had goed contact met deelnemers, werkgroepleiders, mensen van de locatie, de techniek en de catering. De bewegwijzering was goed. Het was een enorme klus om dit alles te realiseren. Ik ben me er van bewust dat ik dit zonder vast te lopen of gespannen te worden, heb kunnen doen, omdat ik me eigen heb gemaakt contact te houden met hoe het met mijzelf gaat, om ontspannen momenten in te lassen en hulp te vragen als ik dat nodig heb.

Tijdens de mindfulnesstraining reik ik oefeningen aan, worden ervaringen uitgewisseld en bied ik kennis en inzicht waar nodig. Bij elke training die ik geef, ga ook ik weer op pad en krijg ik weer nieuwe inzichten. Ik kijk er naar uit je in mijn volgende training te ontmoeten.
 

Aanmelding training Mirjam Lugthart


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.