Mindfulnesstrainer
Patries Dekkers


PatriesDekkersMindfulness heeft me geleerd om te gaan met de onvermijdelijke druk en uitdagingen van het leven, zonder mezelf erin te verliezen. Mindful aanwezig zijn in het huidige moment ervaar ik als een krachtig middel om vanuit rust en helderheid te handelen en bewuste(re) keuzes te maken. Mindfulness heeft mijn leven enorm verrijkt en dat wens ik ieder mens toe. Dat motiveert en inspireert me iedere keer weer, te zien wat het oefenen van aandacht met mensen doet, jong en oud, een aangeboren kwaliteit waar we vaak van zijn weggeraakt, terwijl het binnen handbereik ligt! 

Sinds 2007 geef ik de originele aandachttraining (MBSR/MBCT) in Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem aan mensen met stressgerelateerde klachten, zoals burnout, angst- en paniekklachten, hyperventilatie maar ook mensen met pijnklachten. Binnen organisaties verzorg ik trainingen Mindful Werken gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers en vitaliteitsmanagement. In mijn werk als coach integreer ik mindfulness in de individuele sessies met cliĆ«nten. Tevens werk ik als coach Chronische Stress Reversal.

Ruim 15 jaar beoefen ik vipassanameditatie. Ik heb trainingen en workshops gevolgd in aandachttraining, yoga en vipassanameditatie bij o.a. Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Johan Tinge, Edel Maex, Christina Feldman, Mark Williams en John Teasdale. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Instituut voor Mindfulness.Regelmatig neem ik deel aan stilteretraites en nascholingen.

Naast mindfulness- en compassietrainer ben ik werkzaam als onderwijsadviseur. De laatste jaren leg ik mij toe op het implementeren en integreren van mindfulness in onderwijsorganisaties en in zorginstellingen.

Aanmelding training patries dekkers


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.