Mindfulnesstrainer
Paul van gemert
paul van gemertMijn naam is Paul van Gemert en ik werk als vrijgevestigd Psychosociaal therapeut in mijn eigen praktijk. Tevens ben ik werkzaam als mindfulness trainer in Eindhoven en omstreken. Vanuit diverse studies en opleidingen is mindfulness op mijn pad gekomen. Ik ervaar het nog steeds iedere dag als een groot geschenk.

Ik mediteer en beoefen mindfulness al meer dan 10 jaar. In het begin minder consequent en toen ik serieus met de beoefening daarvan begon kon ik opmerken hoe transformerend dit voor mij was en nog steeds is.

Dagelijks zijn er momenten waarop ik terug kan grijpen op de wijsheid die mindfulness in zich heeft. En dat helpt mij om mijn dagen lichter te maken, ze intenser te beleven en minder stress te ervaren. Dat gun ik nu jou ook in het bijzonder en eigenlijk iedereen in de wereld.

Tijdens mijn trainingen vind ik het iedere keer weer een cadeau om te ervaren hoe deelnemers enthousiast worden door de beoefening. En hoe ieder het op eigen wijze stapje voor stapje weet te integreren in zijn of haar leven.

Ik kan het iedereen aanraden en gun het jou ook zo. Jij moet echter de stap zetten en de keuze maken en daarin kan ik alleen maar tegen je zeggen: “het is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven”.


Aanmelding training paul van gemert

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.