Mindfulnesstrainer
renée Piket

 
renee piketHerken je dit?
Mijn leven was druk, druk, druk. Ik moest veel en wilde ook zo veel. Werk, gezin, familie, vrienden, sociale activiteiten, sporten. En als ik stilstond, holden mijn gedachten door.

Mindfulness
In 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met mindfulness. Het maakte mij bewust van mijn doorhollende gedachten. En dat gedachten lang niet altijd waar zijn. Mindfulness heeft mijzelf als drukke professional met een gezin en actief sociaal leven veel rust gebracht. Het werd een ‘way of life’. Daarnaast zag ik in mijn werk als HR professional veel mensen struikelen over stress. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het volgen van de opleiding tot mindfulness trainer in 2014 bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Mindfulness in de praktijk
Er is niets mis met veel doen, als je er bewust voor kiest en wat je doet met aandacht doet. En ook de tijd neemt om niet te doen, om stil te staan en te reflecteren. Je bewust te worden of je nog doet wat je wilt. Mindfulness kan je daarbij helpen.

Mijn trainingen
Ik geef mindfulness trainingen zowel aan groepen als individueel. Binnen bedrijven begeleid ik trainees om overeind te blijven in een veeleisende wereld. Ik combineer de kracht van mindfulness met mijn jarenlange ervaring als HR professional in het begeleiden van anderen op hun weg naar balans. Mijn werkwijze is nuchter, betrokken en nieuwsgierig.
 

Aanmelding training Renée piket


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.