Mindfulnesstrainer
Titia van Rootselaar

 
titia van rootselaarMijn mindfulness-avontuur begon in 2007 met een lezing van Jon Kabat - Zinn.
Dit bracht twee stromen bij elkaar; gestalt-therapeut en meditatie-student zijn. Ik miste in de therapie bepaald gereedschap om aan te kunnen bieden en aan te kunnen reiken. En tijdens die lezing viel dat helemaal op z'n plek. De mindfulness training!

Mijn enthousiasme voor de mindfulness training en mijn vertrouwen daarin put ik uit eigen ervaring. Dagelijks ben ik me bewust van alles wat er in me omgaat, mijn patronen en gewoontes en dat er steeds weer de keuze is om het anders te doen. In plaats van moeten... voelen hoe het is, een adempauze. Veel minder op de automatische piloot doorgaan maar steeds weer even stilstaan bij  'hoe is het nu?'

M'n gezondheid is verbeterd. Ik had regelmatig last van migraine; door mindfulness ben ik m'n lichaam meer gaan voelen en merk signalen eerder op. Daarvoor gaan zorgen verandert veel.

En die commentaarstem in mijn hoofd is minder bepalend en sturend Ik merk het op, maar hoef deze niet te volgen. Wat een rust en ruimte geeft dat. Ik doe meer op een dag omdat ik meer in het moment leef. Ik heb duidelijk meer energie. En een sombere bui of een nacht niet goed geslapen? Het is niet meer zo'n probleem, eerder een uitnodiging voor (zelf)compassie.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoor graag waar jíj tegen aanloopt.
 

Aanmelding training titia van rootselaar


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de aandachttraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.